SpectroCoin virtuele prepaid-kaarten zijn terug!

Goed nieuws iedereen – SpectroCoin virtuele prepaid-kaarten zijn terug! Nu kunt u uw cryptocurrencies omzetten in euro’s en ze uitgeven in elke online winkel waar grote betaalpassen worden geaccepteerd. Het beste deel is – je kunt VANDAAG de jouwe pakken!

SpectroCoin Virtual Prepaid Cards are Back!

Waarom heb je er één nodig in je leven?

Prepaid-kaarten zijn niet bepaald nieuw voor SpectroCoin. Voordat ons prepaid-kaart programma werd stopgezet door onze voormalige kaart provider, zoals voor veel andere grote crypto-bedrijven, hadden we 65.000+ kaarten aan klanten over de hele wereld uitgegeven. Maar als de cijfers niet voor zichzelf spreken, volgen hier een paar feiten over onze nieuwe virtuele prepaid-kaarten:

1.Virtuele prepaid-kaart wordt direct uitgegeven. Dus niet wachten op de kaart om aan te komen en geen verzendkosten. Je kunt het meteen gebruiken!

2. De kaart is beschikbaar in 197 landen en gebieden over de hele wereld. En hebben we al gezegd dat het wordt geaccepteerd op meer dan 20 miljoen locaties wereldwijd of dat je bitcoins kunt kopen met een prepaid-kaart?

3. De prepaid-kaart is in EUR. Het is ontworpen om u te helpen uw digitale assets naar behoefte door te brengen – bewaar uzelf tegen prijsschommelingen door cryptocurrencies om te wisselen in euro’s voordat u uw prepaid-kaart bij werkt.

4. U kunt kennis maken met de kosten en limieten voor de SpectroCoin-kaart. Bekijk de volledige lijst met SpectroCoin kosten en limieten op onze website.

5. SpectroCoin virtuele kaart is een veilige manier om online betalingen te doen. Omdat het alleen digitaal bestaat, is de mogelijkheid om de kaart te verliezen of om de inloggegevens van de kaart te stelen veel lager dan bij fysieke prepaid-kaarten.

Hoe krijg je er één?

How to get a SpectroCoin virtual prepaid card?

De nieuwe SpectroCoin virtuele prepaid-kaart in handen krijgen is eenvoudig! Hier zijn een paar stappen die u kunt volgen:

Stap 1. Controleer uw SpectroCoin-account. Profiel verificatie is vereist voordat u uw SpectroCoin-kaart kunt bestellen. Zorg dat u uw identiteitskaart of internationaal paspoort bij de hand hebt en volg de stappen die worden beschreven in onze blog post.

Stap 2. Bestel jouw kaart. U kunt binnen enkele minuten een nieuwe SpectroCoin-prepaidkaart aanschaffen.

    • Ga naar de sectie “Account” van de SpectroCoin-pagina en klik op “Kaart”:

On your Account page, select 'Cards'.

Vul dan het bestelformulier in:

Fill in the form to order your card

Stap 3. Controleer uw kaart (optioneel). Om optimaal gebruik te maken van uw kaart, kunt u extra KYC-procedures doorlopen en genieten van hogere limieten.

Stap 4. Besteed uw digitale activa in online winkels over de hele wereld.

Momenteel zijn onze nieuwe virtuele kaarten alleen beschikbaar in euro’s, maar de ondersteuning voor andere belangrijke valuta’s zal binnenkort worden toegevoegd. Fysieke kaarten bevinden zich al in de testmodus om te zorgen dat alles goed werkt – meer informatie wordt in de komende weken verstrekt.

Als u nog vragen heeft over de nieuwe kaart van SpectroCoin of over het kopen van bitcoin met prepaid-kaart, neem dan contact op met onze support via de optie “Live Chat” op onze website.